ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Mijn passie voor culinair plezier drijft me elke dag opnieuw. Toch is de zaak verre van mijn verdienste alleen.

Mijn vrouw Monique en alle leden van ons team, voor en achter de schermen streven er elke dag na om het beste van zichzelf te geven. De inzet en talent van allen bieden me de kans om elke dag opnieuw terug creatief bezig te kunnen zijn.

Proeven doe je met al je zintuigen. Daarom denken we aan ieder detail. Van bij het ontvangst, de gerechten tot en met de verpakking.
Met compromissen zijn we niet vooruit, daarom kiezen we voor de echte kwaliteit, vervolgens koos ik ervoor om zoveel mogelijk producten aan te kopen van Pajottenlandse en vervolgens Belgische origine.
De passie voor kruiden fascineerde me al lang. Daarom besloot ik om vervolgens van een hobby mijn eigen kruiden te kweken en deze verder te verwerken in tal van producten.

Verwennen is een kunst en een roeping, dit stralen we dan ook uit in het andere facet de private dinning, die we verzorgen in onze zaak of op uw unieke locatie.

Een vleugje geschiedenis.

De opleiding van Herman en Monique gebeurde aan de hotelschool te Anderlecht. Na diverse stages in sterren restaurants in België, was de ambitie er om op eigen benen te staan. ‘t Kreukeltje werd opgericht in 1990. Na diverse jaren gewerkt te hebben als traiteur en restaurant was het tijd om te herbronnen. 

Zo is gastroatelier geboren met als doel klanten een op maat Experience te kunnen bieden.

Graag begroeten Monique en Herman u persoonlijk.

PrivacybeleidCookie verklaring
© 2020 GASTRO ATELIER// ALL RIGHT RESERVED // BY CASTAAR.